Zeeland Veilig

KAPELLE – Hoe goed we met z’n allen ons best doen om Zeeland veilig te houden, 100 procent garantie op veiligheid bestaat niet. Er kan altijd wat misgaan, denk aan brand in huis of een aanvaring op de Westerschelde. Het is belangrijk dat je dan direct de juiste dingen doet. Want de hulpverlening kan nog zo snel op gang komen, de eerste minuten ben je altijd op jezelf aangewezen.

Op www.zeelandveilig.nl staat informatie over gevaren in Zeeland en wat je moet doen als er iets mis gaat. Ook is te lezen hoe je brand of ongevallen mogelijk kunt voorkomen. En als er wat aan de hand is in Zeeland, staat hier wat er is gebeurd en wat de adviezen zijn.

Altijd snel op de hoogte zijn? Volg Zeeland Veilig op Twitter (@VRZ) of Facebook (Zldveilig).

Lees ook:Zeeland Veilig
Lees ook:Zeeland Veilig
Lees ook:Controlebericht NL-Alert!
Lees ook:Doe de deur dicht!
Lees ook:NL-Alert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>