Dalai Lama maakt kennis met Zeeuwse muziek

De twee meeste bekende Zeeuwse bands, Bløf en Racoon, mogen optreden voor de Dalai Lama. Ze doen dat op vrijdag 5 juni in de Amsterdamse Melkweg tijdens de Nacht van Tibet. De Dalai Lama, de spirituele leider van Tibet, is dan op bezoek in Nederland. Hij is de eregast in de Amsterdamse poptempel. Naast Bløf en Racoon betreden ook The Sheer en Aqua de Annique het podium. Bovendien draagt Simon Vinkenoog zijn Gedichten voor Tibet voor. Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand presenteren de avond.

Lees ook:Bløf en Racoon spelen voor Dalai Lama
Lees ook:Vlissinger bundelde alle gedichten van Simon Vinkenoog
Lees ook:Filmpjes van Concert at Sea: deel 2
Lees ook:Ed Kowalczyk op Concert at Sea
Lees ook:Tibetaans boeddhistisch centrum Phuntsok Chö Ling houdt voorjaarsretraite

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>