Zeilmeisje Laura Dekker: Negatieveilingen weten niet waarover ze het hebben!

DEN OSSE – Zeilmeisje Laura Dekker (15)  heeft tegenwoordig haar op haar tanden. Dat blijkt uit haar reacties de afgelopen dagen. Ze vindt dat de meeste negatieveilingen niet weten waar ze het over hebben. Ze reageert hiermee op beweringen dat bijvoorbeeld haar soloreis om de wereld erg op een vakantietrip lijkt en dat een baby het ook kan!

Toch beweert ze de negatieve reacties grappig te vinden. Vooral omdat de meeste Hollanders eerst de reis te gevaarlijk voor haar vonden en het nu opeens over een vakantieuitje hebben. Laura Dekker wil dat die azijnpissers eerst uitzoeken waarover ze willen oordelen. Negatieve reacties vindt ze best, maar ze moeten wel onderbouwd zijn. En dan doet het kleine zeilwonder uit Den Osse een opmerkelijke bekentenis. Ze laat weten dat haar te maken record helemaal geen erkenning wacht als een echt record! Omdat het Guinness Book of Records niet doet aan leeftijdrecords!

Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker heeft geldgebrek!
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker crasht met een vrachtwagen!
Lees ook:Camera’s bespieden zeilmeisje Laura Dekker
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker stopt met school!
Lees ook:Deal met televisieproducent: Zeilmeisje Laura Dekker een golddicker?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>