Spooktelefoontjes uit Djibouti!

MIDDELBURG – Mijn vader is een gezellige man. Modern is hij ook. In mindere mate pakt hij de telefoon om te babbelen, maar gaat liever lekker achter de cam via skype contact met één van zijn zoons zoeken. Vreemd vindt hij het als er spooktelefoontjes komen. Dat gebeurde in april en ook deze maand is het weer raak.

Mijn vader checkte het nummer: 00253-820308 en dacht aanvankelijk dat het om een aansluiting ergens in Noord-Holland zou gaan. Uiteindelijk  bleek het een aansluiting in het Afrikaanse Djibouti (foto) te zijn. Gaat de telefoon dan klinkt er veel geruis. Dat daagt uit om terug te bellen. “Niet doen!”, roepen de providers in koor. Beter is het om na zo’n spooktelefoontje direct uw provider te bellen. Ze stellen dat bellen naar Djibouti u een onaangenaam hoge telefoonrekening kan bezorgen.

Lees ook:Vrouw mishandeld!
Lees ook:Man in elkaar geslagen in woning Bruinisse!
Lees ook:Zoete droom blijkt nachtmerrie: Bo van Scheyen belt!
Lees ook:Onvriendelijke ronselactie collectanten voor Kankerbestrijding!
Lees ook:Werkzaamheden A58!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>