Terrashangers grijpen boodschappenwagenrover!


GOES- Donderdagavond werd een 75-jarige Middelburgse vrouw op de Goese Korenmarkt in haar woonplaats beroofd van een boodschappentrolley. Later is de dader gegrepen door terrashangers.

De trolley werd door een man die haar achterop kwam uit haar hand getrokken en hij ging ermee vandoor in de richting van de Loskade. De vrouw ging de man achterna en aangekomen bij een terras vertelde zij terrasbezoekers wat er was gebeurd. Daarop stonden alle aanwezigen op en gingen de dief achterna. Zij hielden twee personen staande die zij even later aan de politie hebben overgedragen. Het betreffen twee Middelburgers van 18 en 19 jaar. De 18-jarige bleek niets met de diefstal te maken te hebben en is in vrijheid gesteld. De 19-jarige Middelburger is in verzekering gesteld en naar Torentijd gebracht. De trolley, waaruit niets werd vermist is terug naar de eigenares.

Lees ook:Stelende koffiefreak (43) mept verkoper
Lees ook:Aangehouden wegens belediging in Goes!
Lees ook:Tasjesrover overdenkt zonden in Torentijd!
Lees ook:Illegaal winkelen!
Lees ook:Terasstoelen gestolen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>