Als Michiel de Ruyter maar niet is gestikt!


VLISSINGEN – Ook sneu, zeeheld Michiel de Ruyter is al een week terug op het Vlissingse Keizersbolwerk, maar staat al die tijd onder een stuk doek. Maar vandaag (dinsdag) is de officiële heropening van het standbeeld.

“Als ie maar niet gestikt is”, grapt een domme Belg met een zak frites in zijn hand. Het gemeentebestuur van Vlissingen nodigt iedereen graag uit voor de feestelijke onthulling van het gerestaureerde standbeeld van Michiel de Ruyter op 5 juli om 15.00 uur op het Keizersbolwerk. Met veel militair ceremonieel, deelname van een marineschip en muzikale omlijsting door de tamboers en pijpers van het korps mariniers, zal het gerestaureerde standbeeld van De Ruyter feestelijk worden onthuld. De ceremonie is voor iedereen vrij toegankelijk en voor alle belangstellenden is er na afloop een leuke attentie van ‘De Echte Bakker Piet Daane.’ De bezoekers krijgen mini-bolussen met een plaatje van Michiel erop!

Lees ook:Mariniers bezoeken Michiel de Ruyter!
Lees ook:Vergeten slag om de Schelde!
Lees ook:Tegenslag bij restauratie: Michiel de Ruyter heeft hart van beton!
Lees ook:Michiel de Ruyter is back in town!
Lees ook:Michiel de Ruyter gaat er vandoor…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>