Wilders: Cohen slaat politiek slaatje uit Noorse massamoord!


MIDDELBURG / DEN HAAG – Geert Wilders woensdag: “Linksigen als Cohen en Dibi proberen nu een politiek slaatje te slaan uit Noorse massamoord. Ranzig. PVV blijft zichzelf, inhoudelijk en ook voor wat betreft toon!!”

En dat geluid is ook in het Zeeuwse bij links en rechts te horen. Ook de linkse kiezers wijzen richting de rechtse hoek met Wilders vooraan. En ook in Zeeland haast rechts zich met te melden dat ze niks met de verschrikkelijke dodelijke moordpartij te maken hebben!

Peter R de Vries zit weliswaar niet in de Tweede Kamer, maar hij vindt zichzelf uiteraard belangrijk genoeg om zijn mening wereldkundig te maken: “Wilders snapt kennelijk nog steeds niet dat zijn grove, opruiende anti-Islamtaal niet alleen terecht komt bij nuancerende NRC-lezers, maar ook bij gasten van wie het i.q. niet groter is dan hun schoenmaat… daar ben je ook verantwoordelijk voor! En als je het dan zelf steeds hebt over ‘strijd’ en ‘vechten’ tegen Islam hebt, loop je de kans dat je volgers dat letterlijk nemen…”

Lees ook:Wilders: Zeeuwse PVV’ers moeten hun mond houden!
Lees ook:Uitspraak Wilders proces
Lees ook:Geert Wilders vrijgesproken!
Lees ook:Wilders over Noorse massamoordenaar: “Niet verantwoordelijk voor verknipte idioot”!
Lees ook:Zeeuwse PVV is gul met cadeautje van de SP!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Wilders: Cohen slaat politiek slaatje uit Noorse massamoord!

  1. Leo

    Het lijkt er op dat Cohen en consorten niet veel meer te bieden heeft dan Partijleider Pechthold van de principelozen van D66. Het is bijna ongelooflijk dat men tracht de schuld voor de schietpartij in Noorwegen, uitgevoerd door een gestoorde mafketel, te leggen bij Wilders. Dan mis je toch echt inzicht en kennelijk politieke argumenten om de PVV op inhoud te ‘bestrijden’. Schandelijk maar niet onverwacht gedrag natuurlijk. Wie zo verliest aan kiezers in de polls moet iets bedenken en de oude kernwaarden van de salon-socialisten blijken niet meer op te gaan. De echte solidairen zitten bij de SP kennelijk. Tijd om te stoppen met navelstaren en te vingerwijzen semi-links en principeloos, kom nu eens met een echt overtuigend plan waaruit blijkt dat er ook nog zo iets is als visie. Tegen stemmen kan altijd nog…

      /   Reply  / 
  2. Pierre

    Wilders is niet schuldig aan dit incident.

    Wilders is schuldig aan het weer wakker maken van de NSB’ers in de westerse samenleving en nu het zelfs wakker maken van de SS.

    Hier zijn al miljoenen mensen door vermoord en nog eens miljoenen voor gestorven om die NSB/SS weer in hun kast te krijgen. Wilders laat ze weer naar buiten.

    Daar is hij schuldig aan. Dus ik wil Wilders meer plaatsen in de categorie van ***** en *******. Nu kijken of hij echt een clown is zoals ******* (getuige zijn haren en filmpjes wel) of dat hij de duivel is. Hij moet alleen enorm uitkijken de duivel hier op aarde niet wakker te maken. Een handlanger van de duivel is in ieder geval net al wakker geworden en heeft zijn taak volbracht.

      /   Reply  / 
    1. Mat

      Sorry hoor, maar deze aanslag af doen als een ´incident´….

        /   Reply  / 
    2. Mat

      Als de PVV dit zo bekijkt, dan kun je de hele film Fitna van Wilders zien als een poging een slaatje te slaan uit aanslagen van 9-11 voor eigen politiek gewin.
      Hoe hypocriet kan de PVV weer zijn?

      Wilders is niet verantwoordelijk voor deze aanslagen, maar wel voor het klimaat waarin dit heeft kunnen gebeurenen dat dit ter discussie wordt gesteld is prima.

        /   Reply  / 
    3. Jaap

      @Pierre
      Sorry hoor Pierre, als ik u was zou ik zaken met wat meer perspectief benaderen.
      U lijkt wel van ‘t padje af…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>