Agressie op Goese kermis vanwege te hard botsen!


GOES- De Goese kermis duurt tot en met donderdag 18 augustus. Verspreid over de Grote Markt, Singel- en Zusterstraat staan 33 attracties opgesteld. Helaas zorgt het jaarlijkse evenement ook voor agressie!

Waarschijnlijk is er bij de botsauto’s ruzie ontstaan, omdat een gastje (12) te hard tegen een botsauto van een andere kermisganger gebotst zou zijn! (Het zijn toch botsauto’s?) Daarna is er tussen de twee betrokken partijen geduwd en getrokken. En er zou een ‘knietje’ uitgedeeld zijn door één van de aangehouden verdachten (28 jaar). Die is in huis van bewaring Torentijd gestopt. Het opstootje zorgde voor verbale ergernis tussen twee groepen kermisbezoekers.

Lees ook:Kerstspecial (8): Vechtpartij op Kerstochtend!
Lees ook:Botsauto gestolen van Terneuzense kermis!
Lees ook:Kerstspecial (13): Mishandeling op Eerste Kerstdag!
Lees ook:Ongeluk kermis Kloosterzande!
Lees ook:Onrustig Hulst!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Agressie op Goese kermis vanwege te hard botsen!

  1. Eva Joos

    Wat jammer dat hetgeen een feest moet zijn (kermis) afloopt in zo’n agressie. Wat dom. Normaal zijn de botsauto’s een gekanaliseerd middel om je agressie kwijt te raken. Men verwacht daar te “botsen”. Dus gaat men zijn agressie toch niet anders uiten.

      /   Reply  / 
  2. Eva | detailhandel

    Agressie is meestal een gebrek van mensen die moeite hebben met communicatie. Maar als je in zo’n attractie stapt weet je toch wat je kunt verwachten. Tenzij natuurlik hier geen spraken meer is van een gewone ontspanning, maar wel plezier maken met de nadruk op de agressie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>