Moordverdachte Breskens is bekende van politie!


BRESKENS- De politie heeft eerder bemoeienis met zowel de zaterdag in Breskens vermoorde vrouw (35) als de verdachte (47) gehad. Zo is de man op 14 mei van dit jaar aangehouden omdat hij de vrouw had bedreigd en mishandeld. Ook bedreigde hij de buren. De man is hiervoor toen aangehouden en heeft een huisverbod gekregen!

Een groot team van rechercheurs werkt aan deze zaak. Onder andere horen zij getuigen en verrichten forensisch onderzoek in de straat en in de woning aan de Backertlaan.

Zaterdagmorgen om 10.30 uur heeft de politie in een rijtjeswoning aan de Banckertlaan in Breskens het levenloze lichaam aangetroffen van de bewoonster. Zij is in de woning om het leven gebracht. De politie is door een familielid van de verdachte over het drama geïnformeerd en is toen in de woning gaan kijken.

De verdachte heeft een relatie met het slachtoffer gehad. Hij heeft de twee kinderen, een jongen van 6 en een meisje van 3 jaar, die in de woning aanwezig waren, zelf naar een familielid gebracht, zodat ze in veiligheid waren. Daarna meldde hij zich op een politiebureau in Rijswijk (ZH). De verdachte wordt vandaag nog naar de politiecellen van Torentijd in Middelburg overgebracht. Jeugdzorg heeft zich over de kleine kinderen bekommerd.

Lees ook:Vrouw in Breskens vermoord!
Lees ook:Trein rijdt weg met baby en peuter en laat moeder op perron staan
Lees ook:Verdachten inbraak Sas van Gent!
Lees ook:Diefstal met geweld!
Lees ook:Gewonde verdachte Vlissings familiedrama de cel in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>