Verdachten inbraak Sas van Gent!


SAS VAN GENT – Bij de politie kwam afgelopen dinsdagavond een melding binnen dat er op datzelfde moment ingebroken werd in een woning aan de Ravelijn in Sas van Gent. Uiteraard zijn agenten direct naar de woning toe gereden en troffen daar de bewoner aan. De inbrekers waren in geen velden of wegen meer te bekennen, maar dat er wat gebeurd was, was overduidelijk.

De bewoner liet de agenten zien dat zijn poort met geweld geforceerd was. Er was een ruit vernield en uit de woning waren gereedschapskisten weggenomen. De gedupeerde heeft aangifte gedaan bij de agenten. Ook meldden zich getuigen ter plaatse. Zij hebben bij de politie een verklaring afgelegd over hetgeen ze allemaal gezien hadden. Uit die verklaringen bleek dat er in ieder geval één vrouw uit de gemeente Terneuzen als verdachte van de inbraak kon worden aangemerkt. Dit betrof een 32-jarige ex-vriendin van de huiseigenaar.

De agenten zijn naar haar woonadres gereden en troffen de 32-jarige vrouw thuis aan. De agenten vertelden netjes waar ze voor kwamen en zeiden tegen de vrouw dat ze was aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak. Haar 37-jarige broer die ook in de woning aanwezig was, was het hier kennelijk niet mee eens en ging verbaal enorm tekeer tegen de agenten. Hij beledigde hen en gaf terloops toe dat ook hij met de inbraak te maken had gehad. Hierop is ook hij aangehouden. Allebei de verdachten werden in de politieauto gezet en het gezelschap maakte aanstalten om te vertrekken naar Middelburg, naar Torentijd.

De agenten werden echter verrast door nòg een familielid dat ineens op de proppen kwam. Een 30-jarige broer van de twee aangehouden verdachten kwam met zijn auto aanrijden en toen hij uitstapte trok hij van leer tegen de agenten en probeerde hij het autoportier te openen, om zo zijn broer te bevrijden. Dit lukte niet, want ook hij werd door de agenten overmeesterd en in de boeien geslagen. Deze meneer is aangehouden wegens het belemmeren van ambtshandelingen en hij is ook naar Torentijd gebracht.

Uit onderzoek bleek later dat er bij de woninginbraak nog twee verdachten betrokken zijn. Dit zijn een 41-jarige vrouw uit de gemeente Hulst en een 36-jarige man uit dezelfde gemeente. Met hen is de afspraak gemaakt dat zij zich komen melden bij de politie. Doen ze dit niet dan worden ze alsnog aangehouden.

Lees ook:Drugsdealen vanuit woningen Sas van Gent aangepakt!
Lees ook:Bedrijfsinbraak!
Lees ook:Inbrekers snel gepakt: ook politiehond ingezet!
Lees ook:Versierende Goesenaar smijt glas tegen hoofd van vrouw
Lees ook:Vrouw krabt agent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>