Asfaltering Vlissingse boulevards gaat prima!


VLISSINGEN – De werkzaamheden voor de herprofilering van de Vlissingse Boulevards verlopen voorspoedig. Woensdagmorgen 28 september is vroeg begonnen met de herprofilering van de Boulevards. De werkzaamheden zijn gestart op Boulevard de Ruyter en worden uitgevoerd in de richting van het Wooldhuis. Woensdag is de asfaltering uitgevoerd tot de kruising van Boulevard Bankert met de Trompstraat. Op donderdag zal het gedeelte tussen de Trompstraat en de oprit ter hoogte van het Wooldhuis geasfalteerd worden.

Na het realiseren van de asfaltlaag, zal op maandag 3 oktober begonnen worden met het aanbrengen van een golfprint op Boulevard de Ruyter. Vanaf 10 oktober zal er gestart worden met het aanbrengen van de print op Boulevard Bankert en Evertsen. De doorgang van deze planning is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

Lees ook:Herinrichting Vlissingse boulevards gestart….
Lees ook:Aannemer werkzaamheden Vlissingse boulevards wil ‘mooi weer zekerheid’
Lees ook:Asfaltering Vlissingse boulevards!
Lees ook:Vlissingse verkeersafzetting!
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingse boulevards hebben last van slecht weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>