Werkzaamheden Boulevard bijna klaar!

vlissingen nolleplein

VLISSINGEN – De werkzaamheden aan de nieuwe entree van de boulevard zijn bijna klaar. Sinds afgelopen vrijdag kunnen automobilisten weer via de President Rooseveltlaan de boulevards op.

De komende weken worden nog wat laatste werkzaamheden uitgevoerd zoals het plaatsen van bankjes, aanbrengen van verlichting bij het Koopvaardijmonument en de plantenbakken worden gevuld.

Koopvaardijmonument

Op het plein is het Koopvaardijmonument weer terug op zijn plek. Een herinnering aan de zeelieden die omkwamen bij het zinken van 500 Nederlandse koopvaardijschepen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Glijbaan

De gele glijbaan naar het Badstrand wordt over twee weken geplaatst. Daarnaast wordt een extra (lagere) leuning geplaatst in het midden van de nieuwe trap naar het Badstrand en wordt er een net van staaldraden aangebracht rondom de trap. Dit als extra valbeveiliging en ter verbetering van het gebruiksgemak.

Zondagsluiting boulevard

De gebruikelijke zondagsluiting voor gemotoriseerd verkeer gaat zondag 12 juli in. Tot en met 27 september 2015 zijn Boulevards Evertsen, Bankert en De Ruyter op zondagmiddag tussen 13.00-17.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit geldt niet voor de zondagen tijdens de kermis.  Dan kunnen automobilisten de stad verlaten via Boulevard de Ruyter.

Opening

Op woensdag 9 september is de officiele opening van het nieuwe plein.

Lees ook:Werkzaamheden Nolleplein!
Lees ook:Werkzaamheden boulevard!
Lees ook:Nolleplein Vlissingen!
Lees ook:Glijbaan heropend!
Lees ook:Werkzaamheden entree Boulevard!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>