Asfaltering Vlissingse boulevards!


VLISSINGEN – De Vlissingse boulevards worden woensdag en donderdag geasfalteerd. Aannemer BAM Wegen heeft aangegeven dat de gunstige weersvooruitzichten ideaal zijn voor het uitvoeren van de asfaltering.

Conform de planning zal vandaag de onderlaag op Boulevard de Ruyter aangebracht worden. Vervolgens zal de gehele Boulevard gedurende twee dagen voorzien worden van de (geel met zwarte) toplaag. De werkzaamheden starten op de Boulevard de Ruyter en worden vanaf hier in de richting van het Wooldhuis uitgevoerd. Om de asfaltering in twee dagen mogelijk te maken, zal er donderdagmorgen vroeg in de ochtend begonnen worden met de werkzaamheden. Streven is om de Boulevards op donderdagavond open te stellen voor het verkeer. Mochten de weersomstandigheden op woensdag en donderdag niet goed genoeg zijn om te asfalteren, dan zal het asfalteren nogmaals uitgesteld worden.

Vanaf dinsdagavond wordt een parkeerverbod ingesteld op Boulevard Evertsen en Bankert. Dit gebeurt in verband met het frezen van de rand van de parkeervakken.

Mocht u naar aanleding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer Bert van den Berg. Hij is telefonisch bereikbaar via 0118 487456 of 06 10931954. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zal ook regelmatig een toezichthouder van de gemeente Vlissingen aanwezig zijn.

Lees ook:Asfaltering Vlissingse boulevards gaat prima!
Lees ook:Werk Vlissingse boulevards uitgesteld!
Lees ook:Aannemer werkzaamheden Vlissingse boulevards wil ‘mooi weer zekerheid’
Lees ook:Herinrichting Vlissingse boulevards gestart….
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingse boulevards hebben last van slecht weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>