Onderzoek Economisch effect rijksdiensten in Zeeland afgerond!


MIDDELBURG – Commissaris van de Koningin Karla Peijs, burgemeester Koos Schouwenaar en wethouder Johan Aalberts presenteren dinsdag 18 oktober om 9.00 uur in de Admiraliteitszaal van het provinciehuis in Middelburg de uitkomsten van een onderzoek dat de Gemeente Middelburg in samenwerking met de Provincie Zeeland en NV Economische Impuls Zeeland heeft laten uitvoeren naar het belang van rijksinstanties voor de lokale en regionale economie.

Rijksdiensten hebben op verschillende manieren impact op de regionale economie. Zo is er de directe werkgelegenheid, maar ook de besteding van de werknemers en de aanwezigheid van aan de diensten gerelateerde organisaties en toeleveranciers. Op 16 november zal dit rapport ook worden besproken tijdens het congres ‘Rijk in Zeeland?’ in het stadhuis van Middelburg, waarop onder meer minister Donner van Binnenlandse Zaken, de president van de rechtbank Middelburg Ludo van Dijke, voorzitter van de SER Alexander Rinnooy Kan en leden van de Tweede Kamer zullen spreken.

Lees ook:Rijksdiensten genereren in Zeeland een economisch effect van € 246,5 miljoen per jaar!
Lees ook:Week van de werkstress
Lees ook:Miljoenen voor Zeeland
Lees ook:ESPA congres in Domburg
Lees ook:Domburgs ESPA-congres

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>