Goese ouders gaan weer op stap!


GOES- Ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 11-15 jaar worden door de gemeente Goes uitgenodigd om mee te doen aan de tweede ‘stapavond voor ouders’ op vrijdag 11 november. Dé manier om meer te weten te komen over de Goese horeca, uitgaan in Goes en alcohol!

Op de leeftijd van 11-15 jaar gaan veel jongeren voor de eerste keer uit en beginnen ze ook met het drinken van alcohol. Als ouder heb je niet langer meer het zicht op wat ze doen en waar ze naar toe gaan. Toch draag je als ouder verantwoording en wil je dat je kind gezond en veilig kan uitgaan. Weet u waar uw kind naar toe gaat als hij of zij gaat stappen? Weet u of uw kind alcohol drinkt tijdens het uitgaan en hoe hij/zij daar aan komt? Is uw kind wel veilig tijdens het stappen? Wilt u meer weten over veilig en gezond uitgaan? Wilt u meer informatie over wat alcohol doet met pubers? Wilt u tips om met uw kind te praten over alcohol en uitgaan? Dit is uw kans om daar meer over te weten te komen. Vanwege het enorme succes vorig jaar wordt in het kader van de Zeeuwse campagne ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’ wederom een avond gehouden. Daarom nodigt de gemeente in samenwerking met de horeca Goes u van harte uit om deel te nemen aan de tweede stapavond voor ouders.

Tijdens de avond zullen verschillende organisaties u informeren over alles wat met jongeren en uitgaan te maken heeft. Door deel te nemen ervaart u zelf hoe leuk stappen in Goes kan zijn. U ontvangt informatie over welke voorzorgsmaatregelen er worden genomen zodat uw kind veilig en gezond kan uitgaan en ook wat u als ouder zelf kunt doen en waar u rekening mee kunt houden. U krijgt tips en trucs, u kunt vragen stellen aan deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen. Maar het wordt bovenal ook een leuke avond!

Maak van deze uitnodiging gebruik en kom op vrijdag 11 november naar het centrum van Goes. Vanaf 18.30 uur bent u welkom in Pake Sake (Wijngaardstraat 66), waar u wordt ontvangen met koffie/thee. Om 19.00 uur gaat de stapavond van start. Na een welkom en een toelichting op het onderwerp ‘veilig en gezond uitgaan’ gaan we in groepen langs een aantal cafés. We sluiten de avond tussen 21.20 uur en 21.50 uur af in danstheater El Toro (Oude Vismarkt 2). Daarna is er nog gelegenheid om met elkaar of met de medewerkers van de verschillende organisaties na te praten.

U kunt zich gemakkelijk aanmelden via de link ‘inschrijven stapavond ouders’ op de website www.laatzenietverzuipen.nl of telefonisch bij het secretariaat van het CZW-bureau: 0113-39 71 71. U kunt zich aanmelden tot 7 november, zolang er plaatsen beschikbaar zijn (maximaal 150 deelnemers). Het programma krijgt u na aanmelding per email toegestuurd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Lees ook:Stapavond voor ouders!
Lees ook:Vlissingse ouders gaan op stap…..
Lees ook:Ouders op stap in Vlissingen
Lees ook:Stapavond ouders!
Lees ook:Stapavond ouders!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>