Stapavond voor ouders!


BORSSELE – Vanwege het enorme succes van voorgaande jaren nodigt de gemeente Borsele in samenwerking met de horeca Goes u van harte uit om deel te nemen aan een stapavond voor ouders op 6 september. De stapavonden vinden plaats in het kader van de Zeeuwse campagne ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’ (www.laatzenietverzuipen.nl).

Heeft u de zorg voor één of meerdere kinderen in de leeftijd van 11-15 jaar? Dan duurt het niet lang meer voordat zij op een leeftijd komen waarop veel jongeren gaan stappen. Vaak beginnen jongeren rond die leeftijd met het proeven of drinken van alcohol. Op een gegeven moment heb je als ouder niet langer meer het zicht op wat ze doen en waar ze naar toe gaan. Toch draag je als ouder verantwoording en wil je dat je kind gezond en veilig kan uitgaan.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de avond zullen verschillende organisaties u informeren over alles wat met jongeren en uitgaan te maken heeft. Door deel te nemen ervaart u zelf hoe leuk stappen in Goes kan zijn. U ontvangt informatie welke voorzorgsmaatregelen er worden genomen zodat uw kind veilig en gezond kan uitgaan en ook wat u als ouder zelf kunt doen en waar u rekening mee kunt houden. U krijgt tips en trucs, u kunt vragen stellen aan deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen. Maar het wordt bovenal ook een leuke avond!

Wanneer: donderdagavond 6 september
Waar: Pake Sake, Wijngaardstraat 66 in Goes
Tijd: 19.00 uur inloop met koffie, 19.15 uur start avond, sluiting tussen 21.35 uur en 21.55 uur.
Kosten: Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden:

U kunt zich gemakkelijk aanmelden via de link ‘inschrijven stapavond ouders’ op de website www.laatzenietverzuipen.nl of telefonisch bij het secretariaat van het CZW-bureau via 0113 – 39 71 71. U kunt zich voor de eerste stapavond (24 mei) aanmelden tot 20 mei 2012, voor de tweede stapavond op 6 september heeft u uiteraard wat langer de tijd, zolang er plaatsen beschikbaar zijn (maximaal 150 deelnemers). Het programma krijgt u na aanmelding per email toegestuurd

Lees ook:Goese ouders gaan weer op stap!
Lees ook:Stapavond ouders!
Lees ook:Vlissingse ouders gaan op stap…..
Lees ook:Ouders op stap in Vlissingen
Lees ook:Stapavond ouders!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>