Aanleg fietspad Kaaiweg Borssele van start!


BORSSELE- Na een intensief voorbereidingstraject is besloten de Kaaiweg en een gedeelte van de Weelhoekweg in Borssele te verbreden en de aansluiting op de Europaweg ter hoogte van de IJslandweg te verbeteren. In de eerste helft van 2012 zullen de verbeteringsplannen worden uitgevoerd.

Tijdens een recente vergadering van de dorpsraad Borssele is het gemeentebestuur gevraagd te kijken of het verplaatsen van het fietspad naar de oostzijde van de Kaaiweg een valide optie is. Ook is gevraagd te onderzoeken of de Jurjaneweg voor de afwikkeling van het fietsverkeer een alternatief is.
Het gemeentebestuur is van mening dat er geen doorslaggevende overwegingen zijn die pleiten voor een wijziging van het bestaande plan. Er is daarom besloten vast te houden aan het plan tot aanleg van een fietspad aan de westzijde van de Kaaiweg in Borssele. Al geruime tijd worden voorbereidingen getroffen om de ontsluiting van Borssele op het bovenliggende wegennet te verbeteren. Hiertoe hebben de provincie, het waterschap, EPZ NV, Zeeland Seaports NV, het Ministerie van VROM en de gemeente Borsele de handen ineen geslagen.

Lees ook:Aanleg fietspad Kaaiweg Borssele van start!
Lees ook:Waterschap legt fietspad langs Kloetingseweg aan!
Lees ook:Aanleg fietspad!
Lees ook:Wielrenners gewond!
Lees ook:Hoogspanningstracé Krabbendijke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>