Hoogspanningstracé Krabbendijke!

hoogspanningsmasten blog
KRABBENDIJKE – Het Ministerie van Economische Zaken (EZ) houdt, samen met de Landelijk Netbeheerder TenneT een informatieavond over een tracéwijziging bij Krabbendijke. Om u te informeren over deze tracéwijziging wordt u hiervoor uitgenodigd. De avond vindt plaats op maandag 20 januari van 19.00 uur – 21.00 uur Dorpshuis De Meiboom, Kerkpolder 30, in Krabbendijke.

De bijeenkomst start om 19.00 uur met een kort plenair deel om een toelichting te geven op de wijziging. U kunt na de toelichting op de informatiemarkt 1 op 1 vragen stellen over uw situatie aan de medewerkers. Er zijn medewerkers van EZ, IenM en van TenneT aanwezig.

Een nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Tilburg en Borssele Sinds 2008 werken de volgende partijen samen aan de voorbereidingen voor de aanleg van een nieuwe 380kV hoogspanningsverbinding: het Ministerie van EZ, het Ministerie van IenM en Landelijke Netbeheerder TenneT. Deze verbinding loopt van Borssele tot aan Tilburg en doorkruist ook het grondgebied van de gemeente Reimerswaal.

In mei 2011 hebben de ministers van EZ en IenM het geplande tracé van de nieuwe verbinding bekend gemaakt. Op diverse informatieavonden heeft u informatie over het project en het geplande tracé kunnen krijgen.

Alternatief tracé
Bij de technische uitwerking van het tracédeel bij Krabbendijke bleek een aanpassing van het tracé noodzakelijk. De wijziging betreft het stuk bij Krabbendijke waarbij de lijnen iets dichter naar het dorp komen en iets verder van Roelshoek. Op 20 januari is er een informatieavond. Deze informatieavond is bedoeld om de bewoners in de omgeving te informeren en de mogelijkheid te geven vragen te stellen

Lees ook:Nieuwe hoogspanningskabels!
Lees ook:Slimme meter aanbieding!
Lees ook:Aanleg fietspad Kaaiweg Borssele van start!
Lees ook:Aanleg fietspad Kaaiweg Borssele van start!
Lees ook:Herinrichting centrum Krabbendijke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>