Mini hooligans Koewacht mogen niet naar inhaal bekerwedstrijd Ajax-AZ!


KOEWACHT – Eén hooligan Wesley op het veld is meer dan genoeg. En bij het inhalen van die gestaakte bekerwedstrijd Ajax-AZ op donderdag 19 januari hoeven ze in elk geval niet bang te zijn voor een invasie mini hooligans uit het Zeeuwse durp Koewacht. Want die mogen niet!

Alleen kinderen zijn deze keer welkom als publiek en daarom willen de kids uit de bovenbouw van basisschool de Vlaswiek er natuurlijk bij zijn. Misschien hebben ze nog een paar illegale vuurpijlen over van oud & nieuw en is er eentje stoer genoeg om even het veld op te rennen richting de AZ-keeper. Net zoals de spelbreker Wesley die bij de eerdere wedstrijd keeper Estaban aanviel en vervolgens even flink getrapt werd door de doelman. Scholenkoepel Leertij uit Zeeuws-Vlaanderen wil niet dat de kinderen het voetbalstadion ingaan. Zo’n verzuim zou trouwens niet te verkopen zijn aan de inspectie. Houdt de leerplichtambtenaar niet van voetbal?

Lees ook:Nu moet Ajax wel AZ verslaan!
Lees ook:Hooligan Wesley (19) in de cel met kerst!
Lees ook:Hooligan trapt AZ doelman Estaban: bekerwedstrijd gestaakt!
Lees ook:Edwin van de Sar opent vandaag zijn eigen expo in Voetbal Experience!
Lees ook:Edwin van der Sar opent eigen expositie in Voetbal Experience!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>