“Polen-website van PVV is kwetsend!”

VLISSINGEN – “Ik vind de website van de PVV www.meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl voor klachten over mensen uit Midden- en Oost-Europa kwetsend en kortzichtig”, meldt directeur Frank van Gool directeur-eigenaar van het Brabantse uitzendbureau Otto Workforce. Vlissings gemeenteraadslid Alex Soplantila is het met hem eens.

Van Gool vervolgt: “Kwetsend omdat een grote groep mensen in onze samenleving wordt gestigmatiseerd. Kortzichtig omdat men voorbij gaat aan het feit dat de Midden- en Oost-Europeanen in ons land zijn omdat wij ze nodig hebben. Zij zijn niet het probleem, zij zijn de oplossing. Nu al leveren zij een substantiële bijdrage aan onze economie en vanwege de groeiende vergrijzing zullen we de Midden- en Oost-Europeanen ook in de toekomst hard nodig hebben. We mogen blij zijn dat ze willen komen en moeten ons schamen dat we ze in een aantal gevallen zo slecht behandelen. Door dit meldpunt zullen de Midden- en Oost-Europeanen zich alleen maar meer ongewenst voelen in ons land. Vanzelfsprekend moet overlast worden aangepakt. Net zoals onderbetaling en huisjesmelkerij door Nederlanders. Niet voor niets is ‘goed voor elkaar’ het motto van ons bedrijf: zorg dat ze de zaken goed regelt en ga correct met elkaar om. We zijn daarom blij dat een aantal initiatiefnemers de website www.ProPolen.nl hebben opgericht, een Positief platform over mensen uit Midden- en Oost-Europa.
Ik wil jullie vragen dit initiatief te ondersteunen door op deze website je steun kenbaar te maken en dit initiatief ook zoveel mogelijk bij anderen onder de aandacht te brengen.”

Lees ook:Zorgen over een inwoner?
Lees ook:Dementiecafé bij WVO Zorg!
Lees ook:Poging inbraak midden op de dag!
Lees ook:Dementiecafé WVO Zorg!
Lees ook:PVV: Werkloze Polen Zeeland uit!

1 Reacties // Reageer

One thought on ““Polen-website van PVV is kwetsend!”

  1. Polski

    Twee mannen met pepperspray en inbrekersgereedschap aangehouden op A15
    Hardinxveld-Giessendam, 15-03-2012 • Politieagenten controleerden op woensdagavond 14 maart een auto op autosnelweg A15 en hebben daarbij twee mannen aangehouden. Het tweetal bleek in bezit te zijn van drie busjes pepperspray en inbrekersgereedschap.

    De agenten namen de twee aangehouden mannen, van 30 en 31 jaar oud uit Polen, mee naar het politiebureau om te worden verhoord. De drie busjes pepperspray en het gereedschap werd door de politieagenten in beslag genomen. De twee mannen zitten nog vast. De politie onderzoekt de zaak.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>