Autospiegelslopers vergeten hun fietsen!


MIDDELBURG- Van een tiental auto’s op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg zijn zondag rond 02.30 uur de buitenspiegel vernield.

Door één van de gedupeerden werd de dadergroep, die op de fiets was, achtervolgd. De daders ontkwamen echter via een sloot maar zij lieten daarbij wel twee van hun fietsen achter. Het gaat om een zwarte Ranger opoefiets (foto) met een blauw kettingslot en een in redelijk goede staat verkerende matzwarte Batavus Kayenta herenfiets. De Batavus had in het fietsslot en opvallende rode sleutelhanger van de Israëlische percussiegroep Mayumana.

De politie vraagt de eigenaars van deze fietsen dringend zich te melden. Ook mensen die weten van wie deze fietsen zijn of andere info hierover hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via nummer telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook:Gestolen fietsen!
Lees ook:Geroofde fiets!
Lees ook:Man wandelt met gestolen fiets in Goes!
Lees ook:Fietsendief gepakt: Politie zit met fiets in de maag!
Lees ook:Israël: Vlissingse fosforfabriek in handen van Russische wapenhandelaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>