Open Dag van de Zorg ook bij Ter Reede!


VLISSINGEN – Centrum voor Verzorgd Wonen Ter Reede van Werkt voor Ouderen opent zaterdag 17 maart van 10.00 tot 16.00 uur de deuren voor publiek tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Het thema luidt ‘Goede zorg = een Kunst’.

Tijdens de Open Dag is er een gezondheidsplein waar bezoekers allerlei tests kunnen laten doen, zoals bloeddruk meten en bloedsuiker testen. Bezoekers kunnen informatie krijgen over onder andere vitaliteit, leefstijl, aroma- en voetreflextherapie, bewegen en welzijn. Er zijn workshops en diverse soorten rondleidingen. Verder zijn er hapjes en drankjes, muziek, kunst- en andere creatieve activiteiten. Voor de jonge bezoekers is er een ballonnenkunstenaar, een schminkatelier en kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met het zorgvak.

Banenmarkt

Tijdens de open dag is er in Ter Reede ook een banenmarkt waar geïnteresseerden informatie kunnen krijgen en kunnen solliciteren. Werkzoekenden en studenten kunnen hier informatie krijgen over vacatures, herintreden, opleidingen, bijbanen, leerafdelingen en stages. Het ROC Zeeland en het Hoornbeeck College zijn vertegenwoordigd om informatie over hun zorgopleidingen te geven. Ook is er op de banenmarkt informatie te vinden over vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

De Open Dag en de banenmarkt vinden tussen 10.00 – 16.00 uur plaats in Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Lees ook:Open dag van de Zorg Vlissings Ter Reede prima bezocht!
Lees ook:Club VIEF houdt open middag!
Lees ook:Werkt voor Ouderen doet vandaag mee aan Open Dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Werkt voor ouderen doet mee aan open dag in de zorg!
Lees ook:Open huis palliatieve unit WVO Zorg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>