Open huis palliatieve unit WVO Zorg!

wvo zorg 2014

VLISSINGEN – Er is zaterdag 8 november een open huis bij de palliatieve unit van WVO Zorg in Vlissingen. Tijdens het open huis kunnen bezoekers kennis maken met de palliatieve unit. En om 14.30 uur houdt Bert Buizert van Stichting STEM een lezing over rouwverwerking rond het thema ‘Geloof, hoop en liefde’.

Naast medewerkers en vrijwilligers van de unit zijn ook Stichting Pallazzoli (Zeeuws steunpunt voor mensen met kanker), Palliatieve Zorg Zeeland en Stichting Ambulance Wens aanwezig. Ambulance Wens vervult wensen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Boekhandel De Drukkery verzorgt tijdens het open huis een boekentafel met boeken over steun en rouwverwerking. Verder is er harpmuziek en medewerkers van het hospice geven informatie over aanvullende warme zorg. Het open huis duurt van 13.30 – 16.30 uur en wordt gehouden in Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Op de palliatieve unit krijgen mensen in een huiselijke omgeving zorg en ondersteuning tijdens hun laatste levensfase. 24 uur per dag kan een beroep gedaan worden op een team van verpleegkundigen en verzorgenden die gespecialiseerd zijn in palliatieve zorg; zorg voor lichaam en geest. De palliatieve unit van WVO Zorg bevindt zich in een vleugel van verpleeghuis Ter Reede in Vlissingen.

Lees ook:Artsen Oekraïne bezoeken SVRZ in Goes!
Lees ook:Hospice Ter Reede voorgedragen voor keurmerk Prezo Hospicezorg
Lees ook:Kerstmarkt in Vlissings Ter Reede!
Lees ook:Vandaag zomermarkt WVO Zorg!
Lees ook:Open huis beweegcentrum Club VIEF!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>