Extra vertoningen Oscar winnaar The Artist bij Cinema Middelburg!


MIDDELBURG – The Artist won vijf oscars, onder meer voor beste film, beste regie en beste hoofdrol. Vanaf vrijdag 30 maart tot en met 11 april draait The Artist in Cinema Middelburg!

Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van 1927. De filmster George Valentin is knap, charismatisch en de grote ster van de ‘stomme film’. Bij de première van zijn nieuwste film staan hordes meisjes te dringen langs de rode loper. Zo ook Peppy Miller. Bij toeval komt zij samen met George op de foto. De pers vraagt zich af wie dat meisje is en voordat ze het weet heeft ze al een paar leuke rolletjes te pakken. George’s succes is ongeëvenaard. Totdat de geluidsfilm zijn intrede maakt. Hij weigert aan deze nieuwe onzin mee te werken en zijn carrière raakt in het slop. Drank en armoede brengen hem in verval en iedereen vergeet hem. Maar de carrière van de opkomende actrice Peppy Miller, schiet juist als een raket omhoog. Zij is George niet vergeten en helpt hem het witte doek op. Samen proberen zij de weg naar de top te vinden.

Lees ook:Cinema Middelburg: Fassbinder klassieker Despair!
Lees ook:Weer recordaantal kijkers Cinema Middelburg voor Intouchables!
Lees ook:Kollektivet bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Afscheid gedeputeerde George van Heukelom!
Lees ook:Nieuwe wielerploeg redding Johnny Hoogerland?!?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>