Wegwerkzaamheden Vlissingse Nieuw Bonedijkelaan!


VLISSINGEN – De wegwerkzaamheden aan de Vlissingse Nieuw Bonedijkelaan zijn afgelopen maandag gestart. Deze duren tot 6 juli, onvoorziene omstandigheden daargelaten. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd. Fase 1 betreft week 17 en 18, fase 2 week 19 tot en met 23 en fase 3 week 24 tot en met 27.

Gedurende fase 2 wordt het eenrichtingsverkeer in de Joost de Moorstraat tijdelijk opgeheven. Dit geldt ook voor het eenrichtingsverkeer in de Hogeweg gedurende fase 3. Zowel Joost de Moorstraat als de Hogeweg is dan bereikbaar via de Koudekerkseweg en Leeghwaterstraat.

Tevens wordt een nieuwe asfalttoplaag aangebracht, gedeelte Hogeweg tot de Singel, inclusief het brugje over de Schuitvaartgracht. Dit gedeelte wordt dan gedurende 1 week afgesloten voor verkeer, met uitzondering van voetgangers. Omdat het aanbrengen van asfalt weersafhankelijk is, kan niet exact worden aangegeven wanneer dit plaatsvindt.

Lees ook:Werkzaamheden Vlissingen!
Lees ook:Ander asfalt voor Vlissingse Scheldestraat!
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingse Stenen Beer!
Lees ook:Werkzaamheden Stenen Beer Vlissingen!
Lees ook:Gravestraat heropend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>