Gravestraat heropend!

vlissingen

VLISSINGEN - In de Gravestraat in Vlissingen wordt begin juli de laatste hand gelegd aan de nieuwe riolering en diverse wegwerkzaamheden. Aan het einde van de eerste week zijn fase A en B klaar, het deel Hendrikstraat tot en met de Koningsweg. Halverwege deze week moet het werk klaar zijn.

Toplaag

De nieuwe riolering is zo’n 5 meter diep aangebracht. De kans bestaat dat de ondergrond zich nog moet ‘aanpassen’. Het wegdek kan daardoor op sommige plaatsen nog een paar centimeter verzakken. Om deze reden wordt de toplaag (het rode en zwarte asfalt) pas in het voorjaar van 2015 gelegd.

Nog enkele werkzaamheden

Omdat er enige vertraging is opgelopen, kan de Gravestraat niet eerder worden opengesteld voor verkeer. Na het asfalteren wordt nog gewerkt aan het dichten van de overgangen tussen het bestaande straatwerk en het nieuwe asfalt. Maandag 14 juli wordt de belijning aangebracht.
Woensdag 16 juli is de Gravestraat definitief open voor verkeer, mogelijk al dinsdagavond 15 juli. U kunt de stad dan weer in- en uitkomen via de Commandoweg/Koningsweg.

Trottoir

Er wordt nog tot 25 juli gewerkt aan de trottoirs en de parkeervakken. Houdt u daar rekening mee bij het passeren van het werkterrein. Hierna liggen de werkzaamheden stil in verband met de bouwvak.

Maandag 18 augustus begint Fase C, het deel Hendrikstraat/ kruising Wilhelminastraat.

Lees ook:Wegwerkzaamheden klaar!
Lees ook:Asfalt Vlissingen!
Lees ook:Werkzaamheden Gravestraat!
Lees ook:Explosieven woonwijk!
Lees ook:Werkzaamheden Burgemeester Stemerdinglaan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>