Werkzaamheden Stenen Beer Vlissingen!

werk in uitvoering blog
VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen start maandag 27 mei met wegwerkzaamheden aan de Stenen Beer. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van nieuwe bestratingen en het vervangen van de openbare verlichting.

Het werk wordt in twee fases uitgevoerd. De eerste fase betreft het kruispunt Stenen Beer – Wilhelminastraat – Groenewoud – Kleine Kerkstraat en een gedeelte van de Stenen Beer, gereed en opengesteld op 14 juni 2013. Daarna wordt gestart met het 2e gedeelte van de Stenen Beer, gereed 12 juli.

Tijdens de werkzaamheden wordt de weg in de betreffende fase afgesloten voor alle verkeer, behoudens voetgangers. Per fase wordt de omleiding voor het verkeer met behulp van bebording aangegeven.

De mogelijkheid tot parkeren op het parkeerterrein Stenen Beer blijft gehandhaafd.
Tijdens fase 1 is het parkeerterrein bereikbaar via de Hendrikstraat, daartoe wordt het eenrichtingsverkeer in de Hendrikstraat tijdelijk opgeheven. Tijdens fase 2 is het parkeerterrein toegankelijk via de Wilhelminastraat.

Lees ook:Werkzaamheden Vlissingse Stenen Beer!
Lees ook:Werkzaamheden kruispunt Stenen Beer Vlissingen!
Lees ook:Asfalt Vlissingen!
Lees ook:Werkzaamheden Gravestraat!
Lees ook:Asfaltwerkzaamheden aan fietspaden in Oost-Souburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>