Veel regels rondom EK voetbal!


TERNEUZEN – Zeeland kleurt langzaam maar zeker oranje vanwege het EK voetbal vanaf 8 juni in Polen en Ukraine! Maar…..aan dat feestgedruis zitten regels vast die u beter niet vergeet!

Kroegbazen die hun Zeeuwse zaak willen ombouwen tot een waar voetbal-walhalla moeten de oranje-versieringen minimaal een halve meter van lichtspots afhouden. Voetbalslingers en vlaggen aan hun plafonds moeten zo hoog hangen, zodat ze niet kunnen worden vastgepakt door lallende voetbalfans in de kroeg. De straatversierders moeten spandoeken en vlaggen minimaal op 4,2 meter hoogte ophangen zodat de hulpdiensten nog zonder problemen de straat in kunnen. Als dat allemaal is gebeurd, kan het voetbalfeest pas echt beginnen….

Lees ook:Vlaggen op Uncle Beach!
Lees ook:Zeeland kleurt niet oranje!
Lees ook:Vlissingen 700 vlag!
Lees ook:Veilig versieren bij het EK 2012!
Lees ook:Vlagprotocol Koningsdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>