Uit de kroeg gezet: en dan de politie beledigen!

VLISSINGEN – Volgens een politiewoordvoerder is rond 01.45 uur in de nacht van zaterdag op zondag een 16-jarige Vlissinger een café aan de Nieuwendijk uitgezet door een portier. Later beledigde hij de politie.

Kennelijk was de jongeman boos om de kroeguitzetting, want eenmaal buiten bleef hij tieren tegen de portier. Op een gegeven moment is hem gemaand naar huis te gaan, maar dat viel niet in goede aarde bij de jongen.

Hij vond het nodig om alle aanwezige agenten op een grove manier te beledigen.

Dit vonden de agenten uiteraard ook niet nodig, daar zij gewoon met hun werk bezig waren. De jongeman is daarom aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij zondagochtend gehoord over de zaak en hierna is hij in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Door de agenten is aangifte gedaan van de belediging.

Lees ook:Ongeregeldheden na Visserijfeesten Breskens!
Lees ook:Vlissingse Bloemenlaankids schelden politie verrot
Lees ook:Arrestaties nieuwjaarsfeest Hulst!
Lees ook:Horecaportier mishandeld!
Lees ook:Vlissinger in Goes gepakt wegens belediging politieagent!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uit de kroeg gezet: en dan de politie beledigen!

  1. Tuinkas

    Ik was op zoek via een deel van uw blog posts op deze site en ik denk dat deze website is zeer informatief! Blijf op de tenuitvoerlegging van up.This site is echt nuttig voor ons.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>