Ouderen breien babymutsjes!

ZAAMSLAG – SVRZ locatie De Molenhof in Zaamslag doet momenteel mee met de brei-actie van ´Save the Children´.

Save the Children roept mensen op baby-mutsjes te breien voor baby´s in Centraal-Azië. De Molenhof doet fanatiek mee met cliënten en bezoekers.

Dus heeft u zelf mutsjes gebreid of heeft u nog wol? Ze zijn welkom in ´De Schakel´ van zorgcentrum De Molenhof. Inleveren kan nog tot eind februari 2013.

Op het moment dat ouders hun pasgeboren kindje in Centraal-Azië officieel registreren, ontvangen ze een mutsje als kraamcadeau. En dat is heel nuttig, want in Centraal-Azië wordt het in de winter ijskoud. Veel lichaamswarmte gaat verloren via het hoofdje. Een mutsje beschermt pasgeboren baby’s tegen onderkoeling, luchtweginfecties en longontsteking.

De Molenhof in Zaamslag is een locatie van SVRZ. SVRZ staat met acht zorglocaties, een Servicecentrum en talrijke kleinschalige woonvormen garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Soepconcert Willeke Alberti in De Molenhof
Lees ook:Rommelmarkt in SVRZ De Molenhof!
Lees ook:Jong en oud Zaamslag samen in kunstproject!
Lees ook:Boekpresentatie in Stropievat!
Lees ook:Verbouwing SVRZ De Molenhof klaar !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>