Boekpresentatie in Stropievat!

boeken

ZAAMSLAG – De heer Dieleman draagt woensdag 5 november vanaf 14.00 uur voor uit eigen werk in  het Stropievat in Zaamslag. SVRZ locatie De Molenhof organiseert samen met Stichting Welzijn Ouderen Zaamslag een culturele middag waarbij de schrijver zijn nieuwe boek ‘Leven in de Zaamslagse polders in vroeger tijden’  presenteert.

 De boekpresentatie van J.A. Dieleman begint om 14.00 uur in het Stropievat in Zaamslag. Entreeprijs is 2 euro per persoon inclusief koffie/thee. Het boek is vol nostalgie, informatie en oude foto’s. dit boekje betreft een aangename afwisseling tussen historische informatie en nostalgische beelden van het leven in de gehuchten en op de boerenerven rondom Zaamslag. Het verhaal is fraai geïllustreerd met oude foto’s uit de polders, van de historische boerderijen en van de mensen die er woonden. De heer Dieleman uit Terneuzen is opgegroeid in de Zaamslagpolders en denkt met nostalgische gevoelens terug aan de vroegere tijden.

Over SVRZ

SVRZ De Molenhof is een voorziening van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Soepconcert Willeke Alberti in De Molenhof
Lees ook:Rommelmarkt in SVRZ De Molenhof!
Lees ook:Smokkelverhalen!
Lees ook:Jong en oud Zaamslag samen in kunstproject!
Lees ook:Verbouwing SVRZ De Molenhof klaar !

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boekpresentatie in Stropievat!

  1. elize

    Beste mensen,
    Is er alsjeblieft iemand die het boekje ‘Leven in de Zaamslagpolders’ nog voor mij heeft? Ik ben er weer te laat mee, ik zou het zo graag willen hebben. Je zou er mij een zeer groot plezier mee doen!!
    Groet
    Elize

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>