Bedankje voor Goese vrijwilligers!


GOES – In Nederland zijn zo’n vijf miljoen vrijwilligers actief in sport, zorg, cultuur, jeugdwerk, kerkenwerk en noem maar op. Zij zetten zich in voor anderen en zijn van onschatbare waarde voor de samenleving. Ook in de gemeente Goes zijn vele vrijwilligers actief.

Daarom krijgen zij een feestelijk avondprogramma aangeboden. De feestavond wordt gehouden op dinsdag 4 december van 19.00 uur tot 23.00 uur in theater De Mythe in Goes.

Een avond vol met humor en muziek om de vrijwilligers uit de Gemeente Goes te bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar voor hun vereniging, stichting, buurthuis of zorginstelling.

Programma Dag van de Vrijwilliger
19.00 uur Welkom door draaiorgelman
19.05 uur Ontvangst met koffie en gebak
20.00 uur Opening door comédienne Christel de Laat in theaterzaal
20.05 uur Welkom door burgemeester René Verhulst
20.10 uur Gesprekken met vrijwilligers door Christel de Laat
20.20 uur Optreden Musicalvrienden
20.50 uur Presentatie Christel de Laat
20.55 uur Stand-up comedian Chris van der Ende
21.25 uur Presentatie Christel de Laat
21.30 uur Optreden Musicalvrienden
22.00 uur Presentatie Christel de Laat
22.05 uur Borrel
23.00 uur Einde

Alle organisaties die vrijwilligers hebben, hebben als het goed is een mail gehad van de gemeente met het programma. Organisaties kunnen hun vrijwilligers aanmelden door een mail te sturen naar [email protected].

U kunt in deze mail aangeven hoeveel kaarten u wilt ontvangen (namen van de vrijwilligers zijn niet nodig) en welk op postadres. In de laatste week van november stuurt Stichting Maatschappelijk werk & Welzijn Oosterschelde regio (SMWO) de kaarten per post toe. Puntje van aandacht: individueel aanmelden kan niet, aanmelden kan alleen via de organisatie waar u vrijwilligerswerk voor doet.

Voor eventuele vragen kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur bellen met telefoonnummer: 0113 – 277 122.

De Dag van de Vrijwilliger wordt u aangeboden door de gemeente Goes. De organisatie is in handen van SMWO en Tom de Koning van Stichting Goes Marketing.

Lees ook:Feestavond vrijwilligers!
Lees ook:Vrijwilligersfeestavond
Lees ook:Frans Naereboutprijs!
Lees ook:Cultuur en bezuinigingen!
Lees ook:Inloop voor bewoners van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>