Vrijwilligersfeestavond

goes feestavond vrijwilligers 2017

GOES - Het is traditie aan het worden in Goes: de feestavond in december voor onze vrijwilligers. Deze keer op maandag 4 december vanaf 19.30 uur in het Goese Theater De Mythe. Een gemeentewoordvoerder: “We horen ook dat vele mensen er naar uit kijken. Leuk! Want daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

Ook dit jaar wil de gemeente in samenwerking met SMWO (het Vrijwilligerspunt Goes) al die mensen die zich actief inzetten voor een vereniging, stichting of zorginstelling weer bedanken. Dit doen we door een avondvullend programma aan onze vrijwilligers aan te bieden op maandagavond 4 december in Theater de Mythe.

Aanmelden tot vrijdag 10 november
De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 10 november. Aanmelden kan alleen via uw vrijwilligersorganisatie. Bent u vrijwilliger en heeft u nog niets vernomen van uw vrijwilligersorganisatie, neemt u dan gerust even contact met  hen op.

Poster
Hieronder kunt u de poster van de vrijwilligersavond downloaden.

Vol = vol
We hebben 540 plaatsen beschikbaar in de theaterzaal van de Mythe. Als we onverhoopt meer aanmeldingen krijgen, kunnen we ook de foyer betrekken bij het programma. Hier zal een scherm geplaatst worden zodat u het programma hier kunt volgen. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.”

Te downloaden:

Document download informatie:

  • Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader

Lees ook:Feestavond vrijwilligers!
Lees ook:Bedankje voor Goese vrijwilligers!
Lees ook:Mening vrijwilligers
Lees ook:Proosten op nieuwe jaar!
Lees ook:Bijeenkomst over Bleekveld & Hotel Katoen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>