IFFR Previewtour 2013 Sightseers!


MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert zaterdag 19 januari om 21.30 uur de film Sightseers van regisseur Ben Wheatley, in het kader van de IFFR Previewtour 2013.

Chris (Steve Oram) gaat met zijn geliefde Tina (Alice Lowe) op vakantie met zijn caravan. Het is de eerste vakantie voor het prille stel. Tina heeft altijd een beschermd leventje geleid, feitelijk zat zij onder haar moeders juk. Chris wil haar nu tonen wat er voor hem écht toe doet: het trammuseum, het Ribblehead viaduct, het potlodenmuseum en het glooiende Engelse landschap dat deze hoogtepunten van elkaar scheidt. Maar het duurt niet lang voordat de droom vervaagt. Fruitvliegjes, luidruchtige tieners, volgeboekte campings en niet te vergeten Tina’s bemoeizuchtige moeder, zorgen ervoor dat Chris zijn vurig gewenste reis in rook ziet opgaan. Deze desillusie maakt in Chris wat los. Ondanks alle tegenslagen die het stel te verduren krijgt, wordt het toch nog een absolute moordvakantie.

Lees ook:Veel premieres op FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Kerst2017 (8): Geen tranentrekkende kerstfilm: wel de Zeeuwse Documentaire Week
Lees ook:Camping Scheldeoord is voor de 15e keer Superplatz
Lees ook:Rittenburg: bijna 100 woningen verkocht!
Lees ook:Les premiers les derniers bij Cinema Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>