Gezonder leven met VIEF Leefstijl!


VLISSINGEN – Iedereen die dit jaar wil starten met een gezondere leefstijl, kan vanaf februari meedoen aan het programma VIEF Leefstijl. Voor wie meer wil weten over het leefstijlprogramma, is er op donderdag 7 februari van 13.30 tot 14.30 uur een informatiebijeenkomst in Fitness en Leefstijlclub Club VIEF in Vlissingen.

VIEF Leefstijl is een leefstijlprogramma waarbij veel aandacht is voor goed bewegen en gezonde voeding en is geschikt voor mensen met diabetes, overgewicht, hoge bloeddruk of andere leefstijlproblemen. Voordat het programma begint, vindt er een kennismaking en een intake plaats om te kijken of het programma passend is. Vervolgens wordt er wekelijks onder leiding van een vitaliteitcoach en speciale beweeginstructeurs getraind en kennis over voeding en geluk gedeeld. Bij voldoende deelname zal het VIEF leefstijl programma medio februari van start gaan. Het programma loopt één kwartaal met de mogelijkheid tot verlenging met een extra kwartaal.

Voor meer informatie of voor aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan contact opgenomen worden met Club VIEF, telefoon (0118) 448 463, e-mail [email protected]. Meer informatie is ook te vinden op de website www.clubvief.nl.

Lees ook:Gezond leven programma bij Club VIEF Vlissingen!
Lees ook:Nieuw leefstijlseizoen Club VIEF van start!
Lees ook:Dag van de Beroerte in Ter Reede!
Lees ook:Dag van de beroerte!
Lees ook:Maak kennis met fitness- en leefstijlclub Club VIEF!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>