Nieuw leefstijlseizoen Club VIEF van start!

werkt voor ouderen 2 logo blog
VLISSINGEN – Fitness- en leefstijlclub Club VIEF van het Vlissingse Werkt voor Ouderen start het sportseizoen met nieuwe edities van succesvolle leefstijl- en bewegingsprogramma’s.

De derde editie van het wandelprogramma ‘Elke stap telt’ gaat dinsdag 1 oktober om 9.30 uur van start in Ter Reede in Vlissingen. Met dit programma kunnen 55-plussers binnen tien weken hun conditie verbeteren. De deelnemers gaan op eigen niveau, met behulp van een stappenteller en een loopschema, alleen en één keer per week samen met anderen wandelen. Daarnaast komen ze wekelijks samen om hun nieuwe loopschema op te halen en terug te blikken op de afgelopen week. De kosten voor ‘Elke stap telt’ zijn € 25,- inclusief elke week koffie/thee, een interessante lezing over verschillende gezondheidsthema’s, gebruik stappenteller en opbouwplan.

Cursus valpreventie

Voorafgaand aan het wandelprogramma hebben de deelnemers de mogelijkheid om de eendaagse cursus ‘Val voor VIEF’ te volgen. Op dinsdag 17 en 24 september om 9.30 uur zijn de lessen waarin zij technieken leren om vallen te voorkomen. De cursus wordt gegeven in Ter Reede en kost € 10,-. Indien gecombineerd met ‘Elke stap telt’ is deelname gratis.

VIEF Leefstijl

Voor een gezonde levensstijl is bewegen in combinatie met gezonde voeding van belang. Het programma ‘VIEF Leefstijl’ staat hierbij stil. Een vitaliteitscoach en beweeginstructeurs trainen de deelnemers en delen kennis over voeding en geluk. Het leefstijlprogramma is geschikt voor mensen met diabetes, overgewicht, hoge bloeddruk of andere leefstijlproblemen. De nieuwe editie van VIEF Leefstijl start dinsdag 1 oktober. De trainingen zullen plaatsvinden op dinsdag van 13.00 tot 14.30 uur.

Voor meer informatie of om aan te melden voor één van de programma’s kunt u contact opnemen met Club VIEF via telefoonnummer 0118 – 448 463 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Lees ook:Start wandelproject “Elke stap telt” bij Club VIEF Vlissingen!
Lees ook:Gezond leven programma bij Club VIEF Vlissingen!
Lees ook:Start wandelproject “Elke stap telt”!
Lees ook:Nieuwe editie wandelproject ‘Elke stap telt’ !
Lees ook:Elke stap telt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>