Gezond leven programma bij Club VIEF Vlissingen!


VLISSINGEN – Fitnesscentrum Club VIEF Vlissingen is gestart met een leefstijlprogramma voor mensen met leefstijlproblemen als overgewicht, hoge bloeddruk, hart-/vaataandoeningen of diabetes. Met VIEF Leefstijl gaan deelnemers zich, onder professionele begeleiding, bezig houden met gezond bewegen, gezonde voeding en gelukkig zijn.

Het leefstijlprogramma sluit aan bij de persoonlijke situatie van de deelnemers. Na een intakegesprek en een fitcheck gaan deelnemers onder begeleiding van een vitaliteitscoach bewegen in een groep van maximaal 8 à 10 personen. Door middel van voortgangstesten worden de vorderingen en de lichamelijke gezondheid van de deelnemers goed in de gaten gehouden.

Het leefstijlprogramma bestaat uit twee blokken van elk 12 weken. Twee keer per week wordt er getraind op dinsdag- en donderdagmiddag bij Club VIEF in Vlissingen. Naast de vaste trainingsdagen kunnen deelnemers verder onbeperkt sporten bij Club VIEF. Voor informatie over startdata en opzet van het programma kan contact opgenomen worden met Club VIEF, telefoon (0118) 448 463, e-mail [email protected].

Lees ook:Gezonder leven met VIEF Leefstijl!
Lees ook:Nieuw leefstijlseizoen Club VIEF van start!
Lees ook:Open huis van beweegcentrum Club VIEF!
Lees ook:Start wandelproject “Elke stap telt”!
Lees ook:Start wandelproject “Elke stap telt” bij Club VIEF Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>