‘Ontmoet en Groet’ de Zeeuwse Missjes!

zeeuwse msijes blog
GOES – De Zeeuwse Missjes, Ilse Ars-Witmer en Liesbeth de Koning, zijn woensdag 20 maart van 16.00-17.00 uur aanwezig bij de expositie van hun werk in het Goese Stadskantoor.

Het publiek wordt uitgenodigd om kennis te maken en vragen te stellen. De expositie in de publieksruimte van het Stadskantoor is nog tot en met eind maart te bekijken tijdens de openingstijden van het Stadskantoor.

Expositie 365 dagen Zeeuwse Missjes

Op de website www.365dagenproject.nl stellen mensen zich ten doel elke dag een foto te maken, iets te schrijven, knutselen of schilderen. Bijvoor-beeld: 365 zonsondergangen. Een paar dagen van dit project van de ‘Zeeuwse Missjes’ van grafisch ontwerpbureau Illigraphics uit Goes wordt tentoongesteld. Voor meer informatie over de expositie zie www.gemeentearchiefgoes.nl onder Tentoonstellingen > Hal Stadskantoor.

Exposeren in het Stadskantoor

In de hal van het Stadskantoor is elke maand een nieuwe tentoonstelling te zien. Wie ook wil exposeren, kan voor informatie terecht bij het Gemeentearchief ([email protected]). De voorwaarden zijn te vinden op www.gemeentearchiefgoes.nl.

Lees ook:Exposities in Goese Stadskantoor!
Lees ook:Expositie Stadskantoor!
Lees ook:Exposities in Stadskantoor Goes!
Lees ook:Expo Goes!
Lees ook:“Nieuwe” Rembrandts naar Zeeland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>