Exposities in Stadskantoor Goes!

goes2
GOES – In de publieksruimte van het Stadskantoor zijn in de maand juli twee exposities te zien. De exposities zijn te bekijken tijdens de openingstijden van het Stadskantoor.

Juli Schilderijen Hans van Hoorn
Nadat hij zich aanvankelijk op stadsgezichten in olieverf had toegelegd, schakelde Hans van Hoorn over op acryl en ging meer vanuit zijn fantasie werken. Hij heeft zichzelf de technieken aangeleerd en bouwt zijn schilderijen op in vele dunne en vaak transparante laagjes. Vaak is er humor in te vinden.

Juli en augustus Broches Ferry de Vink
Ferry de Vink sluit met zijn broches van kolibries aan bij Goes Latijns-Amerika 2013. Ze zijn te vinden in een vitrine bij de Receptie.

Voor meer informatie over de exposities zie www.gemeentearchiefgoes.nl onder Tentoonstellingen > Hal Stadskantoor.

Exposeren in het Stadskantoor

In de hal van het Stadskantoor is elke maand een nieuwe tentoonstelling te zien. Wie ook wil exposeren, kan voor informatie terecht bij het Gemeentearchief
(Willy van Meegen, e-mail [email protected]). De voorwaarden zijn te vinden op www.gemeentearchiefgoes.nl onder Tentoonstellingen > Hal Stadskantoor. De tentoonstellingen zijn tot en met voorjaar 2015 volgeboekt.

Lees ook:Expositie Stadskantoor!
Lees ook:Exposities in Goese Stadskantoor!
Lees ook:‘Ontmoet en Groet’ de Zeeuwse Missjes!
Lees ook:Tentoonstelling Stadskantoor!
Lees ook:Tentoonstelling Stadskantoor Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>