Asfalt Vlissingen!

asfalt 2

VLISSINGEN – In de Vlissingse Gravestraat wordt vanaf maandag 13 april tot en met woensdag 15 april gewerkt aan de toplaag van het asfalt. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg (gedeeltelijk) afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.

Maandag 13 april

De toplaag van de rijbanen en fietssuggestiestroken wordt geasfalteerd. De Gravestraat is de hele  dag geheel afgesloten met uitzondering van de kruisingen Wilhelminastraat en Hendrikstraat. Hier kan het verkeer door. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de Nieuwendijk tot aan de Commandoweg. Aan het begin van de dag is de Gravestraat nog bereikbaar via de Commandoweg, maar zodra dat gedeelte wordt afgesloten, kunt u via het parkeerterrein aan de Koningsweg het gebied in- en uitrijden.

Dinsdag 14 april

De toplaag van de plateaus/kruisingen wordt geasfalteerd en de belijning wordt aangebracht. Het werk begint op de kruising Wilhelminastraat/Gravestraat. Ook dan kunt u ‘s morgens via de Commandoweg de Gravestraat in en uitrijden, maar ‘s middags niet meer. De kruisingen Wilhelminastraat/ Gravestraat zijn ‘s middags open en bewoners kunnen zo weg via de Nieuwendijk. Via het parkeerterrein aan de Koningsweg kunt u de binnenstad in- en uitrijden.

Woensdag 15 april 2015

De rest van de belijning wordt woensdag 15 april aangebracht en de putdeksels van de riolering worden ingeboord in het asfalt. Een deel van de weg wordt afgesloten en er zijn verkeersbegeleiders aanwezig om het bewonersverkeer om de werkzaamheden heen te leiden.

Parkeren

Parkeren is niet toegestaan op maandag 13 april, dinsdag 14 april en woensdag 15 april tussen 07.00 uur en 18.00 uur op de parkeervakken langs de rijbaan tussen de Walstraat en de Koningsweg, omdat op deze vakken niet bereikbaar zijn. Het parkeerverbod wordt aangegeven met borden. Let er daarom op dat uw auto op tijd weg is! Wij adviseren u daarom om tijdens de werkzaamheden uw auto te parkeren op het parkeerterrein aan de Koningsweg of Steenen Beer.

Lees ook:Gravestraat heropend!
Lees ook:Werkzaamheden Gravestraat!
Lees ook:Wegwerkzaamheden klaar!
Lees ook:Explosieven woonwijk!
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>