Werkzaamheden Gravestraat!

werk in uitvoering blog

VLISSINGEN – De uitvoering van fase C (PDF, 917 KB)  in de Gravestraat in Vlissingen start morgen maandag 18 augustus.. In deze fase wordt tussen de Wilhelminastraat en de Hendrikstraat nieuwe riolering aangebracht. De binnenstad blijft gewoon van twee kanten bereikbaar: via de Koningsweg en via het Bellamypark. De werkzaamheden duren tot vrijdag 5 september 2014. Hierna is de weg beschikbaar als bouwweg.

De laatste fase van de werkzaamheden in de Gravestraat (fase D) (PDF, 918 KB)  staat gepland van maandag 8 september tot en met vrijdag 17 oktober 2014. De weg tussen het einde van de Walstraat en de Wilhelminastraat (Zeilmarkt) is dan niet toegankelijk voor verkeer. De Gravestraat is in deze fase alleen bereikbaar via de Koningsweg en niet via het Bellamypark.

De rijrichting op Boulevard de Ruijter wordt omgedraaid als de werkzaamheden fase D beginnen. Dit is vanaf maandag 8 september tot en met vrijdag 17 oktober 2014. Verkeer kan de stad dan ook verlaten via het Keizersbolwerk richting de Coosje Buskenstraat.

Het asfalteren van de weg van fase C en D staat gepland op 16 en 17 oktober 2014. In deze fase wordt het inrijverbod voor vrachtwagens in de Gravestraat, komende vanaf de Commandoweg, tijdelijk opgeheven.

Lees ook:Wegwerkzaamheden klaar!
Lees ook:Explosieven woonwijk!
Lees ook:Asfalt Vlissingen!
Lees ook:Stremming Koningsbrug!
Lees ook:Gravestraat heropend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>