Rolstoelboulevardtocht van start!

werkt voor ouderen 2 logo blog
VLISSINGEN – Werkt voor Ouderen houdt in Vlissingen woensdag 19 juni om 19.00 uur de traditionele rolstoelboulevardtocht. Het is de twaalfde editie van de tocht waar ook scootmobielers aan deel kunnen nemen. De startplaats is het Atrium van Ter Reede waar de deelnemers vanaf 18.30 uur zich verzamelen.

De afgelopen jaren is er een groeiende belangstelling voor de tocht. Niet alleen onder bewoners en medewerkers van Werkt voor Ouderen, maar ook geïnteresseerden uit Vlissingen en omgeving weten de weg naar Ter Reede te vinden voor de gezamenlijke start. Ook dit jaar is iedereen van harte welkom om mee te doen aan de rolstoelboulevardtocht.

Onder muzikale begeleiding van ‘De Dikkûh Nekkûh’, ‘De Zandlopers’ en de jeugd van de Deltaband vertrekken rolstoelers, scootmobielers, begeleiders, vrijwilligers en de Zonnetrein richting de boulevard. Daar worden de deelnemers door hotelgroep Amadore getrakteerd op een ijsje.

Deelname aan de rolstoelboulevardtocht is gratis. Aanmelden is niet nodig. Vanaf 18.30 uur is het verzamelen in het Atrium van Ter Reede en vanaf 19.00 uur vertrekt de stoet vanaf de Vredehoflaan.

Lees ook:Werkt voor Ouderen in kerstsfeer!
Lees ook:Beestenbende!
Lees ook:Kerstsfeer in Ter Reede!
Lees ook:Kerstdiner voor oudere Vlissingse minima!
Lees ook:Ter Reede in EenVandaag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>