Bestemmingsplan Axelse Tractaatweg!

terneuzen logo 2 blog
TERNEUZEN – Het ontwerp bestemmingsplan Verdubbeling Tractaatweg Axel ligt van 6 tot en met 17 juli ter inzage bij de gemeente Terneuzen.

Dit betekent dat iedereen in deze periode het plan kan inzien en het mogelijk is om schriftelijk of mondeling op het plan te reageren bij de gemeente Terneuzen. Wilt u mondeling of schriftelijk reageren? Dien uw zienswijze in via post, e-mail of maak een afspraak bij de gemeente Terneuzen.

Het opgestelde Milieueffectrapportage (MER) van de Tractaatweg is een van de bijlagen van het bestemmingsplan.

Inloopavond

Kom op maandag 17 juni naar de inloopbijeenkomst van het bestemmingsplan Tractaatweg. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u in de raadszaal van het Stadhuis in Axel informatie over het plan inwinnen.

De Provincie werkt samen met de gemeente Terneuzen aan de verbreding van de Tractaatweg. Het ter inzage leggen van de bestemmingsplan is een van de stappen om te komen tot een verbreding van de weg. Volgens planning is de Tractaatweg medio 2016 verbreedt.

Lees ook:Verdubbeling Tractaatweg!
Lees ook:Eerste stap plan Rittenburg Middelburg!
Lees ook:Infomarkt Tractaatweg
Lees ook:Infoavond bestemmingsplan Life Style Village!
Lees ook:Nieuwbouw Verlengde Bonedijkestraat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>