Stem ook op de Vlissingse stranden!

reddingsbrigde vlissingen blog
VLISSINGEN – U mag weer stemmen op uw favoriete strand in de Schoonste Stranden Top 10. Stemmen kan tot 14 augustus via www.supportervanschoon.nl. Er worden tien barbecues verloot onder de stemmers. De gemeente Vlissingen roept de inwoners op ook te stemmen.

De verkiezing heeft dit jaar een nieuwe opzet, waarin het publiek een even grote stem heeft als de experts. Voorgaande edities werd de winnaar bepaald door de inspecties van de ANWB-inspecteurs en koos het publiek zijn eigen winnaar. Omdat bij de schoonheid van de stranden de inzet en medewerking van het publiek juist van groot belang is, spelen zij vanaf dit jaar een nog belangrijkere rol. Hun stem bepaalt vanaf nu de helft van het eindresultaat. De beoordeling van de inspecteurs bepaalt de andere helft.

Gigantisch zandkasteel

Ook nieuw is dat er niet langer één winnende gemeente is, maar een top 10 van stranden en badplaatsen. Die wordt op 24 augustus bekendgemaakt. De nummer 1 krijgt een jaar lang de wisselbokaal in de vorm van een metershoog zandkasteel op zijn strand.

Stranden steeds schoner

De afgelopen jaren zijn de Nederlandse stranden ruim twee keer zo schoon geworden. Vorig jaar waardeerden de ANWB inspecteurs de Nederlandse stranden gemiddeld met een 9,7. In 2012 eindigde Vlissingen in de top 5.

Zie ook: www.supportervanschoon.nl

Lees ook:Stem op de Vlissingse stranden!
Lees ook:Zeeland gedoodverfde favoriet in verkiezing Schoonste Stranden Top 10!
Lees ook:Schoonste stranden verkiezingen 2016. Stem op onze stranden!!
Lees ook:Trots op de West Zeeuws-Vlaamse stranden?
Lees ook:Schoonste strand?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>