Opknapbeurt voor afdeling Kindergeneeskunde ADRZ!

admiraal de ruyter ziekenhuis
GOES – Vijf kinderkamers, de gang en de familiekamer van de afdeling Kindergeneeskunde van het ADRZ in Goes worden deze week in vrolijke kleuren geschilderd om het verblijf voor de kinderen en familie te veraangenamen. Ook zijn alle kinderkamers voorzien van kleurrijke dekbedden. De opknapbeurt is mogelijk dankzij een gift van de Stichting DaDa aan de Stichting Vrienden van het ADRZ en de medewerking van schildersbedrijf Meester de Koeijer.

De Stichting Vrienden van het ADRZ zet zich in om projecten te realiseren die het verblijf van patiënt en familie veraangenamen. De Stichting werft gelden van particulieren, bedrijven en fondsen en heeft al diverse projecten in het ADRZ gerealiseerd. Zo zijn familiekamers verbeterd en opgeknapt en zijn er speciale kamers ingericht voor kinderen die enige tijd geïsoleerd in het ziekenhuis moeten verblijven. Kinderen die in het ziekenhuis komen voor behandeling, krijgen dankzij de stichting de knuffel ‘Michieltje’.

Lees ook:Polikliniek Chirurgie ADRZ heropend na opknapbeurt!
Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Wensbomen in het ADRZ Goes en Vlissingen!
Lees ook:Award van Stichting Dada voor kinderpoli ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>