Wensbomen in het ADRZ Goes en Vlissingen!

Monuta

GOES / VLISSINGEN -Het Monuta Charity Fund stelt een bedrag van 4.500 euro ter beschikking aan de Stichting Palazzoli, een Zeeuws steunpunt voor mensen met kanker en hun naasten. Adrienne Klein, manager Uitvaartzorg Monuta Zeeland heeft de cheque van 4.500 euro overhandigd aan Els van Strien, medewerker van de Stichting Palazzoli.

Van dit bedrag worden komend voorjaar in de centrale hal van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen en Goes wensbomen geplaatst. Deze wens- troostbomen worden gemaakt door de Zeeuwse kunstenaar Stefan Thelen. De wensboom geeft patiënten en familie de gelegenheid hun wens aan de boom te hangen en op deze wijze hun gedachten te delen met anderen.
De samenwerking is tot stand gekomen door inzet van de Stichting Vrienden ADRZ. Deze stichting zet zich in om projecten te realiseren die het verblijf van patiënt en familie veraangenamen. De Stichting werft gelden van particulieren, bedrijven en fondsen en heeft al diverse projecten in het ADRZ gerealiseerd. Zo zijn familiekamers verbeterd en opgeknapt en zijn er speciale kamers ingericht voor kinderen die enige tijd geïsoleerd in het ziekenhuis moeten verblijven. Kinderen die in het ziekenhuis komen voor behandeling, krijgen dankzij de Stichting de knuffel ‘Michieltje’.

Op de foto overhandigt Adrienne Klein de cheque aan Els van Strien (links). In het midden Carla van Tilburg van de Stichting Vrienden ADRZ.

Lees ook:Geld voor ADRZ!
Lees ook:Opknapbeurt voor afdeling Kindergeneeskunde ADRZ!
Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Award van Stichting Dada voor kinderpoli ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>