Wensboom ADRZ!

adrz

De eerste wensboom van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) wordt vrijdag 24 april feestelijk in gebruik gesteld. In de Vlissingse locatie van het ADRZ hangt Nico Out (kunstkenner en recensent van de PZC) vrijdag de eerste wens in de boom, waarna hij een inspirerend verhaal vertelt over het thema ‘wensen’.
De wensboom geeft patiënten en familie de gelegenheid hun wens op te schrijven en zichtbaar voor anderen op te hangen om zo hun gedachten te delen. Later dit jaar komt in de hal van de Goese locatie eenzelfde wensboom te staan. De Zeeuwse kunstenaar Stefan Thelen heeft beide bomen ontworpen en gemaakt.
De wensboom is mede mogelijk gemaakt dankzij Stichting Palazzoli en Stichting Monuta Charity Fund. De samenwerking kwam tot stand door de inzet van de Stichting Vrienden ADRZ. Deze stichting zet zich in om projecten te realiseren die het verblijf van patiënt en familie in het ADRZ te veraangenamen. De Stichting werft gelden van particulieren, bedrijven en fondsen en heeft al diverse projecten in het ADRZ gerealiseerd. Zo zijn familiekamers verbeterd en opgeknapt en zijn er speciale kamers ingericht voor kinderen die enige tijd geïsoleerd in het ziekenhuis moeten verblijven. Kinderen die in het ziekenhuis komen voor behandeling, krijgen dankzij de Stichting de knuffel ‘Michieltje’.

Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Wensbomen in het ADRZ Goes en Vlissingen!
Lees ook:Opknapbeurt voor afdeling Kindergeneeskunde ADRZ!
Lees ook:Polikliniek Chirurgie ADRZ heropend na opknapbeurt!
Lees ook:Geld voor ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>