Clingeweg bij Clinge afgesloten!

wegafzetting blog
CLINGE – In de periode van dinsdag 6 augustus tot en met vrijdag 23 augustus is de Clingeweg gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Het betreft het gedeelte gelegen tussen de aansluiting met de Marco Pololaan in Hulst en de ’s-Gravenstraat in Clinge.

Het verkeer wordt enerzijds omgeleid via de Grote Kreekweg, de N290 en de Molenstraat en anderzijds via de Kijkuitstraat en de Zoutestraat.

Woonwijk Groote Kreek is bereikbaar via de Marco Pololaan en de Waterstraat.

In de genoemde periode worden op de Clingeweg twee werkzaamheden gecombineerd:

Op het gedeelte van de Clingeweg gelegen tussen de aansluiting met de Marco Pololaan en de rotonde aan de Livingstonestraat, worden verschillende aanpassingen gedaan. Binnen de bebouwde kom dienen bromfietsers op de rijbaan te rijden en niet op een fietspad. Op dit gedeelte van de Clingeweg is dat echter nog niet het geval. Hiervoor worden nu voorzieningen aangebracht. Daarnaast wordt op dit weggedeelte een nieuwe toplaag op het wegdek aangebracht. Tenslotte wordt ook de wegmarking ter plaatse vernieuwd.

Het gedeelte van de Clingeweg gelegen tussen de rotonde aan de Livingstonestraat en de ’s-Gravenstraat is in beheer bij Waterschap Scheldestromen. Zij brengen in deze periode zogenaamde doorgroeistenen aan in de berm. Daarnaast wordt de wegmarkering vernieuwd.

Lees ook:Wegafsluitingen Clinge!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Koningin Julianastraat Clinge afgesloten
Lees ook:Weg Clinge spoedig weer open!
Lees ook:Verkeersmaatregelen Grote Kreekweg Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>