Start verhuur ‘Groote Markt’ Vlissingen!

groote markt vlissingen blog
VLISSINGEN – De start van de verhuur van de 69 woningen in het nieuwbouwproject ‘Groote Markt’ in Vlissingen is afgelopen week van start gegaan..

Beide complexen worden naar verwachting eind 2013 opgeleverd. l’escaut start de verhuur echter nu al op, zodat huurders nog invloed kunnen uitoefenen op het afwerkingsniveau van de keuken.

Samaritaanstraat en Grote Markt/Breewaterstraat

Aan de Samaritaanstraat komen 28 sociale huurappartementen in een prachtig complex met een sfeervol groen hofje. Op de hoek van de Grote Markt/Breewaterstraat herrijzen 41 karakteristieke sociale huurwoningen, met een ondergrondse parkeergarage waar 32 parkeerplaatsen te huur zijn. In dit complex zijn ook 3 luxe huurwoningen beschikbaar.

Het project

In 2009 startte l’escaut woonservice in samenwerking met Marsaki en de gemeente Vlissingen het project ‘Groote Markt’. Eerst werden er 88 woningen gesloopt. Aan het einde van het project staan er 91 woningen terug. Dit is een mix van 18 koopwoningen en 73 huurwoningen.

Uitgangspunt voor de herstructurering van het gebied lag vooral in de verbetering van de leefbaarheid van de wijk en verbetering van de woningvoorraad van l’escaut. Door een gevarieerdere samenstelling van woningen aan te bieden voldoet l’escaut veel beter aan de huidige woonvraag van haar klanten en verbetert de sfeer in het centrum van Vlissingen. l’escaut woonservice investeerde in totaal 15 miljoen in deze herstructurering. De gemeente Vlissingen investeert aanzienlijk in het openbaar gebied.

Meer informatie

Om in aanmerking te komen voor een woning dienen woningzoekenden te reageren via Huren op Walcheren. De inkomensgrens die l’escaut hanteert voor deze sociale huurwoningen is minimaal € 1800,- en maximaal € 3317,- bruto per maand. Op de website projecten van l’escaut kan men meer lezen over het project en staan ook de brochures online.

Lees ook:Slopen Middengebied!
Lees ook:Nieuwbouw Vlissingen!
Lees ook:Opening Nieuw-Bonedijke!
Lees ook:Informatiebijeenkomst herinrichting Rozengracht!
Lees ook:Nieuwbouw Verkuijl Quakkelaarstraat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>