Een burn-out is meer dan een griepje!

admiraal de ruyter ziekenhuis
VLISSINGEN – Het thema ‘burn-out’ is dinsdag 24 september onderwerp van gesprek tijdens de maandelijkse themabijeenkomst Psychiatrie in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ), Vlissingen. Een psychiater, een ervaringsdeskundige en een bedrijfsarts geven hun visie op burn-out.

Burn-out is het gevoel dat je helemaal op bent. De batterij is leeg en het lukt je niet meer om op te laden. Burn-out ontstaat meestal na een lange periode van stress. Spanning door hoge werkdruk, spanningen thuis of een combinatie van die twee. Het evenwicht tussen draagkracht en draaglast is verstoord met extreme vermoeidheid tot gevolg. Een burn-out brengt zeer ingrijpende problemen en veel leed met zich mee. Een burn-out gaat veel verder dan ‘een gewoon griepje’.

Tijdens de avond spreken professionals dr. Kunst, psychiater, en de heer Evert Ivens, bedrijfsarts. Martin van Huizen, verpleegkundige, vertelt over zijn eigen ervaringen met een burn-out.
De avond is gratis en toegankelijk voor iedereen. Er is genoeg ruimte voor discussies en ervaringsverhalen. De avond begint om 19.15 uur en eindigt om ongeveer 21.15 uur.

Lees ook:Extra voorstelling Once Upon a Time in the West en Burn Burn Burn!
Lees ook:Recht op second opinion bij bedrijfsarts!
Lees ook:Thema-avond ADRZ: Medisch Psychiatrische Unit!
Lees ook:Bijeenkomst psychiatrie!
Lees ook:Bang voor angst!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een burn-out is meer dan een griepje!

  1. stefan

    Ik verheug me op de avond. Inmiddels zijn er goede ervaring met bijna gratis behandelingen via online of dvd trainingen. Ik ben benieuwd of deze ook aan bod komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>